[ Pobierz całość w formacie PDF ]
//--> Carving. Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok pokrokuKrólik RajmundTwoje Wydawnictwo Rajmund Królik - z zawodu i zamiłowania jest kucharzem w trzygwiazdkowym hotelu. Dziękipodróżom poznał pana Tien Dieu Luong, mistrza carvingu, który przekonał go nie tylko dospróbowania swych sił w przygotowywaniu dekoracyjnych potraw, ale również do ichsmakowania. Okazuje się bowiem, że koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnosząsmak potrawy. Praktyczne wskazówki i zdjęcia zawarte w tej książce umożliwiają szybkąnaukę tej niecodziennej sztuki. Smaczne rzeźby cieszą oko i rozwijają wyobraźnię kulinarną,co w kuchni ma ogromne znaczenie. Wazon z cukini, róża z buraka, świecznik z melona, kwiatz arbuza to tylko niektóre z pięknych rzeźb, które można zrobić z pomocą książki. Książkajest pierwszą tego typu pozycją na rynku polskim.This publication is free presentation ofCarving. Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po krokuClickhereto get full version.  DOWNLOAD NOW! [ Pobierz całość w formacie PDF ]
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • adbuxwork.keep.pl
  • Copyright (c) 2009 Życie jednak zamyka czasem rozdziały, czy tego chcemy, czy nie | Powered by Wordpress. Fresh News Theme by WooThemes - Premium Wordpress Themes.